Vil du lære mer om digital markedsføring?

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg noen tips med det samme: 


Google Apps

Sorentio AS er Google Apps sertifisert forhandler.

Google Apps er en skybasert tjeneste, som hjelper deg og bedriften din til å kunne kommunisere og jobbe fra hvor som helst på både pc/ Mac, nettbrett og mobil. Det er lett å sette opp, lett å bruke og lar deg jobbe smartere samtidig som bedriften din kan fokusere på det som er viktig.

 

Spar penger

Google Apps er webbasert og krever ingen investering i utstyr eller programvare. For de som er vant til Microsoft Outlook, vil overgangen til Google Apps være minimal. Du kan faktisk fortsette å bruke Outlook.

 

Mer lagringsplass i skyen

Hver ansatt får ubegrenset lagringsplass for e-post. Du kan selvsagt som før organisere e-posten din i mapper, men du kan også merke e-postene med selvvalgte nøkkelord. Dette betyr at én og samme e-post kan ligge i flere nøkkelord-mapper samtidig, noe som igjen gjør det enklere å organisere e-postene. Det daglige arbeidet blir utvilsomt mer effektivt.

 

Tilgjengelighet fra alle enheter

Uansett om du sitter på kontoret, toget, kaféen eller befinner deg et helt annet sted, har du alltid arbeidet ditt lett tilgjengelig. E-post synkroniseres automatisk. Sender du en e-post fra nettbrettet, ligger den umiddelbart i mappen for sendte elementer både på telefonen og din pc/ Mac på kontoret. Kalenderoppføringer og filer synkroniseres like raskt og enkelt. Det tar deg under et minutt å installerer Google Drive på din pc eller mac. Du får da en egen mappe på maskinen hvor du lagrer alle filene dine, og de er dermed tilgjengelig til enhver tid. Filene dine synkroniseres mellom skytjenesten og maskinen din, slik at du har filene tilgjengelig selv om du ikke skulle ha internett tilgjengelig for øyeblikket. Når du er på nettet igjen, synkroniseres de filene som har blitt endret.

 

Garantert oppetid

Google garanterer for en oppetid på 99,9%, noe som gjør at dine ansatte og kolleger kan fokusere mer på arbeidet og bekymre dere mindre for nedetid. Google synkroniserer til enhver tid dataene dine med flere dataservere. Dette gjør at dersom en dataserver er nede, er det alltid flere andre som har dine data tilgjengelig.

 

Sikkerhet

Når du gir dine data til Google, kan du være trygg på at de blir tatt hånd om på en sikker og trygg måte. Googles sikkerhetsavdeling har noen av verdens beste eksperter på IT-sikkerhet. Dette betyr at dataene dine blir tatt hånd om på en langt tryggere måte enn din lokale IT-leverandør noensinne vil klare. Googles ansatte bruker selv det samme systemet og garanterer for sikkerheten.

 

Administrer det du ønsker selv

Du og din bedrift kan administrere brukere selv, eller dere kan overlate dette til oss i Sorentio.

 

Produkter i Google Apps

Google Apps minner på mange måter om Microsoft Exchange. Men i tillegg får du en rekke andre tjenester som hjelper bedriften din med å effektivisere hverdagen.

 

Gmail

Dette er Googles eget e-postprogram. De som kjenner Gmail, ved at man oppretter en @gmail.com-adresse. Men med Google Apps, kan du benytte hvilken som helst e-postadresse, for eksempel @dittfirmanavn.no. Selve oppsettet gjøres ved å endre noen pekere (ip-adresser) på webhotellet deres. Sorentio hjelper deg med dette.

Gmail har en rekke flotte funksjoner. Tilgjengelighet er nok det viktigste. Uansett hvor du befinner deg, og om det er pc/ Mac, nettbrett eller mobil du har for hånden, har du alltid all e-posten din tilgjengelig, så lenge du har tilgang til internett.

Gmail lar deg håndtere e-post på en helt ny måte som er langt mer effektiv enn det man har vært vant til tidligere.

 

Kalender

Uansett om du bruker nettbrettet, telefonen eller sitter foran en laptop, har du tilgang til kalenderen din. Du setter enkelt opp møter, inviterer kollegaer og personer utenfor bedriften, og ser hvem som har respondert og ikke. Kalenderen kommuniserer med din e-post og alle dine invitasjoner blir sendt herfra.

Du kan også ha flere kalendere som du enten administrer selv eller sammen med andre. Del en kalender med familien, en med sjefen og en med medarbeiderene dine. Velg selv hvem som skal ha tilgang til hva og hvem som eventuelt kun skal se at du er opptatt.

 

DISK

Google Disk kombinerer to tjenester samtidig; lagringsplass og redigering av dokumenter. Med ubegrenset lagringsplass, har du aldri bekymringer for om store filer har plass. Du slipper også den jevnlige opprydningen for å få mer plass. Med Google Drive kan du jobbe online og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner.

De samme funksjonene som du finner i Microsoft Office er tilgjengelig. Du kan lagre i Microsoft Office-varianter dersom det er ønskelig, og du kan vise dine presentasjoner som en vanlig Power Point.

 

Kontakter

Før var det svært frustrerende å miste mobiltelefonen, fordi man mistet alle kontaktene sine. Slik er det ikke lenger. Nå lagres alle dine kontakter også på din Google Apps-konto og det er vel unødvendig å si at dette synkroniseres automatisk.