Forside > Kort om hva vi har gjort > Helles World

Helles World

For Helle har vi laget blogg og nettsider som inneholder betalingsløsning og en kundeportal. Nettsidene er tilrettelagt for toveiskommunikasjon.

Helles World

Helle Luxe kom til oss med en utfordring vi ikke kunne si nei til. Hun ville ha noe helt nytt som ingen har sett tidligere.

Helle Luxe har vært personlig trener under navnet Helle Bornstein i en årrekke, er livsstilsrådgiver, samfunnsdebattant og forfatter bak flere trenings- og livsstilsbøker. Samtidig blogger hun aktivt og ønsket at også dette skulle være en del av de nye nettsidene. Løsningen ble en plattform som legger til rette for toveiskommunikasjon og lar Helle ivareta nærheten med klienter samtidig som den lar henne være personlig.

På Hellesworld.com finner du hennes tidligere og fremtidige blogginnlegg, treningsartikler, sunne matoppskrifter og livsstilsråd. For å få tilgang til innholdet må man opprette brukerkonto. Mye av innholdet er gratis og tilgjengelig for alle, mens mer eksklusivt innhold er tilgjengelig gjennom abonnementsavtale. Det er også mulig å kjøpe treningsprogram.

Gå til hellesworld.com.