Forside > Kort om hva vi har gjort > VestlandsHus AS

VestlandsHus AS

Søkemotorannonsering og e-postmarkedsføring.

VestlandsHus AS

VestlandsHus har hus som er bygget for å tåle all slags vær, til og med uværet vi noen ganger kan oppleve på Sunnmøre. VestlandsHus leverer hus, garasje og hytte til privatpersoner i hele Norge.

For VestlandsHus administrer vi all annonsering på Google, samt tilhørende annonser gjennom Google-nettverket. Etterspørselen etter hus og huskataloger er svært stor i Norge. Noen er klar med tomt og ønsker å komme i gang med byggingen, mens andre søker inspirasjon år etter år. Alle kunder er naturligvis like viktige, men som annonsør må man prioritere. En stor del av jobben vår er derfor å prioritere de søkeordene som gir best effekt.

Vår tekstforfatter i Ålesund produserer artikler som publiseres på vestlandshus.no/blogg. Dette er en viktig del av markedsføringen til VestlandsHus. Både for å treffe nye kunder, men også for å inspirere potensielle og eksisterende kunder.

VestlandsHus har også valgt å bruke vår løsning for e-postmarkedsføring. Ved å sende ut nyhetsbrev på tilpassede tidspunkter, deler vi gode historier og gir inspirerende innhold til mottakerne. Alle våre markedsføringsaktiviteter blir kontinuerlig overvåket og analysert, slik at vi kan måle og optimalisere effekten av dem.