Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Landingssider

Snarveien til gode resultater på internett, går gjennom landingssider. Sorentio viser deg hva som skal til for å lage gode landingssider til ditt firma.


Landingssider eller kampanjesider som vi liker å kalle det, er nettsider som er strippet for menyknapper, valgmuligheter og innhold. Siden inneholder med andre ord kun det du ønsker å selge.

En god landingsside gjør det enklere for besøkende å foreta kjøp, registrere seg for nyhetsbrev eller utføre andre ting du vil de skal gjøre på nettstedet.


En kampanjeside har to formål:

1. Teste ut salgbarheten av et produkt eller tjeneste

Med kampanjesider, kan du teste ut nye produkter eller tjenester og hvordan du skal selge disse. Det er ikke sikkert du ønsker å publisere dette produktet for alle og enhver, kanskje ønsker du å teste det kun for mottakere av et nyhetsbrev på e-post?

2. Fjerne forstyrrende elementer som eksisterer på de ordinære nettsidene

Det er helt normalt at en bedrift har nettsider med mye informasjon. Kundene dine vil syns det er bra med mye tilgjengelig informasjon, men for deg som eier/markedsfører av bedriften har det sine bakdeler. Du risikerer at besøkende som er i kjøpsmodus når de besøker nettstedet ditt bruker tid på å klikke seg bort i informasjon og bilder, og glemmer å fullføre handelen.

Landingssider bidrar til å få bedre uttelling på annonser eller reklamekampanjer på nett. De kan også være et skritt på veien til nye nettsider. Kanskje syns du at det er en altfor stor og tung prosess å sette i gang med en total fornyelse av nettstedet til bedriften din? Ved å bruke landingssider til nyheter eller kampanjer, slipper du å "rydde" på hele det ordinære nettstedet, og kan starte med blanke ark. Kampanjesidene vil da kunne gi deg nyttig informasjon om hvor grensen går mellom for lite, akkurat passe og for mye informasjon.

Det er naturligvis viktig å kunne bekrefte hvem avsender (eier) av landingssiden er. Dette løser vi ved at det legges på eksempelvis http://kampanje.dittdomene.no. I tillegg legger vi inn en tekst i topptekst eller bunntekst som henviser til de ordinære nettsidene dine.