Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best. 

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside > Referanser > Tempra

Tempra

For Tempra sørger vi for riktig temperatur på deres digitale markedsføring.

Tempra AS prosjekterer og leverer optimale løsninger basert på kulde- og varmepumpeteknikk, med hovedkontor i Ålesund, og med avdelingskontor i Oslo og Bergen.

Kundene finnes i stor grad innen industri, varehandel, storkjøkken og containertransport. Løsningene Tempra leverer er med på ivareta store verdier ute hos kundene. I tillegg sørger de for vedlikehold, service og 24/7-beredskap.
 

Totalpakke på digital markedsføring

Vårt samarbeid med Tempra startet i 2013, med utgangspunkt i en totalpakke på digital markedsføring. Ved siden av nettsider, inneholder denne pakken artikkelproduksjon til blogg, nyhetsbrev, tekst på nettsidene, samt Google-annonsering, rådgivning og hjelp til søkemotoroptimalisering. Alt dette gjøres i tett samarbeid med Tempra sin markedskoordinator.

Vi skriver bloggartikler om fagstoff og om kundereferanser. Som for eksempel der Tempra leverte en spesialbygd klimamaskin til Fiksdal Lam, der vi også laget video. Disse artiklene deler og promoterer vi også i Tempra sine sosiale kanaler.

All annonsering overvåker vi kontinuerlig for å måle trafikken, og for å prioritere søkeordene som gir best effekt for søkemotoroptimalisering (SEO).