Vil du lære mer om digital markedsføring?

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg noen tips med det samme: 


Strategi for sosiale medier

De som lykkes best i sosiale medier og på internett generelt, er de som har en god plan bak tilstedeværelsen. Vi har eksperter på sosiale medier i Ålesund.

Strategi for sosiale medier i Ålesund

Hva kan vi gjøre for deg?

  • Strategiutvikling
  • Innholdsproduksjon og administrering
  • Annonsehåndtering
  • Være ditt ansikt utad
  • Kurs og workshops


Vi jobber flere i nivåer når det gjelder sosiale medier. Vi kan være med å utvikle strategier for tilstedeværelse og kanalvalg. Vi kan håndtere annonsekampanjer. Vi kan til og med være deres ansikt utad i sosiale medier, slik at dere kan bruke tid på kjernevirksomheten deres. I tillegg holder vi kurs og workshops for bedrifter som ønsker et kunnskapsløft.


Strategiutvikling

Vi har lang erfaring med å utvikle digitale strategier og samtidig effektivisere rutiner og tidsbruk for å få mest mulig ut av minst mulig. Det er krevende å sette realistiske målsetninger uten å ha oversikt over hvilke muligheter som finnes.


Annonsering i sosiale medier

Annonsering i sosiale medier gir muligheter for 1-til-1 kommunikasjon og segmentering som aldri har vært mulig tidligere. Facebook er for øyeblikket den kanalen i sosiale medier som gir deg mulighet til å nå ut til flest mulig, selv når du gjør en ganske detaljert segmentering. Men Instagram, Twitter og Linkedin gir også muligheter til å treffe en meget spesifikk målgruppe. I tillegg benytter en rekke sosiale medier og apper Googles annonsenettverk.

Annonsering i sosiale medier er fortsatt rimelig i Norge. Annonsekanalen er fortsatt såpass fersk at prisene ikke gått like mye opp som i andre, etablerte markedsføringskanaler.


Ditt ansikt utad

Tilstedeværesle i sosiale medier kan være tidkrevende og binde opp ressurser. Har dere lyst å være tilstede i sosiale medier, men har ikke tid og ressurser? Vi tilbyr drifting av Facebook-sider og andre sosiale profiler.


Ønsker du å vite hvordan sosiale medier kan hjelpe din bedrift? Kontakt Stian Tjervåg Fredriksen på +47 92 60 10 94 eller stian@sorentio.no.