Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Bloggmarkedsføring

Blogg kan være et effektivt verktøy for markedsføring.

Bloggmarkedsføring kan brukes på mange måter og løse ulike utfordringer, alt etter hvordan du tar det i bruk.

Egen blogg

Bedriften din kan ha sin egen blogg for å omdanne intern informasjon, kunnskap og erfaring til økt verdi for deres målgruppe. Dette synliggjør bedriftens kompetanse, og kan styrke posisjonen som ekspert innen deres forretningsområde. I tillegg gjør innholdet det enkelt for søkemotorene å finne og indeksere. Bloggen kan dermed skape økt besøkstrafikk og gjøre bedriften mer synlig. En blogg kan også stimulere kundene til å kommunisere med bedriften, og skape en dialog med personer bedriften ellers ikke ville nådd.


Sponsede innlegg på andres blogger

En annen måte å bruke blogg i markedsføringen på er å sponse aktuelle toppbloggere til å omtale produktet ditt. Dette kan for eksempel være en produkttest hvor bloggeren får teste produktet ditt, og deretter blir betalt for å skrive en anmeldelse av produktet.

En rekke bloggere har svært gode besøkstall, og i mange tilfeller har de lesertall som er høyere enn de største lokalavisene. Enkelte bloggere har til og med flere lesere enn riksavisene. Det er med andre ord god grunn til å vurdere bloggmarkedsføring fremfor tradisjonell markedsføring.

Dersom en velger å gjøre markedsføring via blogg er det viktig å følge de reglene som gjelder for dette. Myndighetene har vært svært opptatt med å følge med på bloggere, nettopp for å se at de ikke bryter loven. Dersom man følger reglene og holder seg innenfor det etiske nivå som aksepteres i Norge, kan markedsføring hos bloggere gi svært god effekt. Vi i Sorentio vet naturligvis hvilke regler man må følge, og holder oss til enhver tid oppdatert på dette.

Når man får omtale av en blogger, er det viktig at en har tatt i bruk nødvendige tiltak for å håndtere den effekten som omtalen gir. Vi i Sorentio setter opp gode landingssider, og sørger for at de som leser blogginnlegget har en svært kort vei til å fullføre et kjøp.


Vi hjelper deg gjerne i gang! Kontakt oss på 70 30 08 50