Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Forside > Nettsider

Nettsider

En nettside er først og fremst en salgskanal. Sorentio er en nettsideleverandør i Ålesund.

Vi har et klart mål med alle nettsteder vi jobber med. De skal konvertere besøkende til handlende kunder. For oss er en nettside en salgskanal på linje med andre salgskanaler, og da er det viktig at den fungerer optimalt.

De fleste potensielle kunder vil gå inn på nettsiden din før de handler med deg. Nettsiden er dermed et av de første inntrykkene de får av bedriften din, og kvaliteten på nettsiden er viktig.

Vi er opptatt av å definere tydelige mål for nettsiden og skape en struktur som gjør det enkelt å navigere. Lettleste nettsteder fungerer best, så det er viktig å ikke overlesse siden med informasjon. For å løfte frem det som er viktigst, må man gjerne velge bort noe. Blir det for mye innhold, blir teksten gjerne ikke lest i det hele tatt.

Tenk over hvem som er målgruppen din. Hva er viktig innhold for dem? Hva ønsker de å vite? Vi bygger nettsider som krever færrest mulig klikk. Vi har fokus på hva du ønsker at kundene skal finne og hvilke handlinger du ønsker at de skal gjøre. Er målet at de skal kontakte bedriften din? Handle i nettbutikken? Eller melde seg på et nyhetsbrev?

Velger du oss som samarbeidspartner får du:

  • Design som skaper handling
  • Responsivt design
  • Nettsider/nettbutikker som er enkle å vedlikeholde
  • Nettsider/nettbutikker som er enkle å søkemotoroptimalisere
  • Gode rådgivere som vil deg vel også etter at nettsiden er publisert

Vi i Sorentio sørger for at du kan måle suksessen etter lansering av nettsiden. Hvordan finner kundene bedriften din? Hvilke kanaler leder dem dit? Annonsering? Sosiale medier? Hvordan navigerer de på siden? Hvilket innhold skaper best trafikk? Er det mange besøkende som vender tilbake?