Du er her: Forside > Referanser > Nils Sperre

Nils Sperre

Slik bistår vi i Sorentio Nils Sperre, en av Ålesunds eldste fiskeindustribedrifter, med markedsføring.

Nils Sperre ble etablert i 1923 og fylte hele 100 år i 2023. De produserer og leverer fisk til markeder over hele verden.

Vi startet samarbeidet med Nils Sperre helt i begynnelsen av jubileumsåret, da vi arrangerte workshop for bedriften. Her kom vi frem til hva som ville være viktig å fokusere på for Nils Sperre i tiden fremover og la en plan for at bedriften skulle nå sine mål.

Ny nettside

 

En viktig del av satsingen til Nils Sperre var å få en ny nettside som viste frem produkter og ansatte på en enklere og bedre måte. Vi i Sorentio fikk æren av å både designe og programmere nettsiden.

Her kan du se nettsiden til Nils Sperre.

 

Digitalisering av logo

 

Som en del av designarbeidet med nettsiden har vi også digitalisert logoen til Nils Sperre. Vi har ikke gjort noen endringer på den ærverdige logoen, men sørget for en oppdatert digital versjon med rette linjer og oppløsning som er av god nok kvalitet for alle formål.

 

Filmproduksjon

 

I forbindelse med ny nettside og messedeltakelse så Nils Sperre også behovet for å kunne vise frem bedriften på film. På oppdrag fra Nils Sperre produserte vi blant annet en film om bedriftens 100 år lange historie, og en film som presenterer det moderne produksjonsanlegget de har på Ellingsøy utenfor Ålesund.

 

 

 

100-årsmarkering

Høsten 2023 markerte Nils Sperre sine 100 år med åpen dag, samtidig som de åpnet et splitter nytt fryselager på 5.000 kvm.

Vi i Sorentio bistod bedriften med både planlegging og gjennomføring av eventen. Blant annet designet vi plakater som ble hengt opp i lokalmiljøet, samt sørget for spredning i sosiale medier. I tillegg fikk vår egen Herman Ekeberg rollen som konferansier, og vi bistod med fotografering av selve markeringen.