Forside > Annonsering

Annonsering

Vi vet hvordan du lykkes med digital annonsering.

Annonsering

Det finnes utallige nettsteder som lar deg annonsere digitalt. Felles for dem alle er at det er mulig å måle effekten.

Vår jobb er å finne de beste kanalene for din bedrift, måle resultatene og optimalisere annonseringen. Noen ganger kan små endringer gir store resultater. Andre ganger må man tenke helt nytt. Sorentio har jobbet med digital annonsering siden 2006, og kjenner dermed svært godt de mulighetene som finnes.

Søkemotorannonsering

Det er ikke sikkert søkemotorannonsering gir deg et stort besøksvolum, men det viktige er at det gir deg de riktige besøkende. Med våre analyseverktøy kan vi måle effekten i detalj, helt ned til de spesifikke søkeordene som er salgsutløsende for din bedrift.

Bannerannonsering

For å nå ut til større publikum og potensielle kunder som ikke kjenner produktene dine fra før, er bannerannonsering en viktig og kostnadseffektiv kanal. Bannerannonsering kan segmenteres på svært mange måter, og med avansert utvelgelse av målgruppen, kan man spisse annonseringen mot de som har størst sannsynlighet for å handle hos akkurat din bedrift. Med avanserte verktøy kan vi segmentere på alder, kjønn, geografi, om nettsiden din har blitt besøkt tidligere og mye mer.

Sosiale medier

Det finnes muligheter for både betalt annonsering og ubetalt organisk spredning på sosiale medier. Våre rådgivere hjelper deg med å finne den rette kombinasjonen av innholdsproduksjon og annonsering for å nå ut til den målgruppen du du ønsker å nå, innenfor ditt budsjett.

Vil du vite mer om hvilke kanaler din bedrift bør annonsere på? Send oss gjerne en melding:

Navn:

Telefon:

E-postadresse:

Melding: