Du er her: Forside > Annonsering > Søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering

Over 90% av alle søk som gjøres på internett, gjøres på Google.

Kundereisen starter for de aller fleste med et Google-søk. På det tidspunktet er kunden i kjøpsmodus og interessert i din vare eller tjeneste. Har du råd til å bli forbigått? Dersom du har en nettside bør du sørge for at de som er interessert i ditt produkt havner hos deg og ikke konkurrenten. Derfor er søkeordsannonsering øverst på listen over annonseringsmulighetene vi i Sorentio anbefaler. Det handler om prioritere å legge annonsekronene der det er størst sannsynlighet for at de gir avkastning.
 

Pris

Google-annonsering fungerer slik at man betaler kun for de som klikker på annonsene dine. Prisen per klikk avgjøres av hva andre er villig til å betale for klikk på det samme søkeordet. Antall søkeord påvirker ikke prisen.
 

Budsjett

Det er mulig å sette begrensinger i både hvor mye man er villig til å betale per klikk og totalt per dag. Våre medarbeidere hjelper deg med å sette de rette begrensingene.
 

Erfaring

Utvelgelse av rett søkeord, utforming av annonser og ikke minst måling og effektivisering, påvirker resultatene dine fra søkemotorannonseringen. Våre medarbeidere har jobbet med Google-markedsføring siden 2006.

 

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg i gang med resultatorientert søkeordsannonsering i Googles annonseringsnettverk.