Du er her: Forside > Annonsering > Søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering med Google Ads

Over 90% av alle søk som gjøres på internett, gjøres på Google. Med søkeordsannonsering og Googleannonser er du synlig der hvor målgruppen din leter.

Kundereisen starter for de aller fleste med et Google-søk. På det tidspunktet er kunden i kjøpsmodus og interessert i din vare eller tjeneste. Har du råd til å bli forbigått? Dersom du har en nettside bør du sørge for at de som er interessert i ditt produkt havner hos deg og ikke konkurrenten. Derfor er søkeordsannonsering øverst på listen over annonseringsmulighetene vi i Sorentio anbefaler. Det handler om prioritere å legge annonsekronene der det er størst sannsynlighet for at de gir avkastning.
 

Betal kun for de klikkene du får

Google-annonsering fungerer slik at man betaler kun for de som klikker på annonsene dine. Prisen per klikk avgjøres av hva andre er villig til å betale for klikk på det samme søkeordet. Antall søkeord påvirker ikke prisen.
 

Ikke betal for mer enn du ønsker

Det er mulig å sette begrensinger i både hvor mye man er villig til å betale per klikk og totalt per dag. Våre medarbeidere hjelper deg med å sette de rette begrensingene.

Vår erfaring

Utvelgelse av rett søkeord, utforming av annonser og ikke minst måling og effektivisering, påvirker resultatene dine fra søkemotorannonseringen. Våre medarbeidere har jobbet med Google-markedsføring siden 2006.

Test oss

Helt uforpliktende kan du nå teste oss i 1 måned for kun 8490,-

Bestill Googleannonsering i én måned uten videre forpliktelser.