Du er her: Forside > Utvikling

Utvikling

Vi leverer tekniske og brukervennlige løsninger til din bedrift.

Bedrifter som ønsker å være synlige i dag kommer ikke utenom gode nettløsninger. I Sorentio jobber vi med webutvikling som tar hensyn både til kunden og søkemotorene.

Vi leverer nettsider, landingssider og bloggplattformer som er teknisk søkemotoroptimalisert og tilrettelagt for Google, Facebook, Linkedin, Twitter og de fleste andre sosiale medier. Med dagens brukermønster er nettsider med responsivt design nærmest blitt en selvfølge, og alle våre nettsider er programmert med responsiv-teknologien.

Nettsidene vi leverer er utviklet med fokus på å være raske, tilgjengelige og generere flest mulig nettsidebesøk. De er også designet for å være kontaktsskapende og gjennom det generere flest mulig salg. Nettsidene er også tilrettelagt for universell utforming, og er i henhold til GDPR-lovverk med hensyn til informasjonskapsler og Cookies.

Med vårt system blir alt innholdet tatt backup av én gang i døgnet. Som kunde får du tilgang til vår egenutviklede publiseringsløsning hvor du selv enkelt kan endre nettsidene, landingssidene eller lage nye blogginnlegg. Alle endringer du gjør blir tatt versjonsbackup av.


Webhotell og domene er også med i pakkeløsningen vår. Vi tilbyr i tillegg e-posthåndtering, men du kan selvsagt fortsette å bruke den e-postleverandøren du har fra før om du ønsker det.

 

Ta kontakt med en av våre ansatte, så finner vi den rette løsningen for deg.