Du er her: Forside > Totalleverandør

Vi kan være din markedsavdeling!

Vi utøver digital rådgivning for bedrifter innen mange ulike bransjer. Skal vi hjelpe din bedrift også?


Digital markedsføring er omfattende og inneholder et hav av valgmuligheter. Det gjelder å finne de rette strategiene som kan bidra til at din bedrift når sine mål. Korrekt strategi og gjennomføringsevne er viktig for å lykkes i dagens marked.

Noen av våre oppdragsgivere velger å gi oss mer eller mindre hele ansvaret for markedsføringen. Dette betyr at vi håndterer søkemotorannonsering, sosiale mediersøkemotoroptimalisering, produksjon av innhold til nettsider, m.m.

Fordelen med å leie inn Sorentio, er at du får et helt team med eksperter innen digital markedsføring. Vi er vant til å være selvgående, kreative og samtidig holde oss til de budsjetter du måtte ønske. Med jevnlig statusmøter, oppfølging og et kontinuerlig fokus på å forbedre din inntjening, blir vi fort ansett som en del av ditt team.

 

Prioriteringer

Med mange kanaler å velge mellom, enten det være seg søkemotorer, sosiale medier eller annonsering i nettaviser, kan det være en fordel å ha en ekstern samarbeidspartner. Vi er uavhengig, samtidig som de store aktørene som Google og Hubspot, har gitt oss sine sertifiseringer. Vi har jobbet tett opp mot blant annet Google og Facebook i mange år, vi kjenner mulighetene og vi kjenner fallgruvene. Våre medarbeidere har også bakgrunn som journalister, noe som gir et grunnlag for å forstå din virksomhet og gjøre riktige prioriteringer.

 

Fleksibilitet

Vi vet at alle markeder svinger. Enten etter konjunkturer eller sesong. Behovet ditt kan fortløpende endre seg. I noen perioder ønsker du å øke omsetning, andre perioder er det kun noen få, store kunder du er på jakt etter. Med Sorentio på laget, får du fleksible spillere som kan tilpasse seg etter ditt tempo.

 

Resultatorientert

Man må aldri glemme målet. Enten det er et kortsiktig delmål eller langsiktig mål om å være foretrukket leverandør i alle verdenshjørner. Vår bakgrunn er tall og statistikk. Våre fokusområder er mange, men måling og resultat er alltid det som ligger til grunn for alle våre handlinger.

 

Tydelig

Du vet alltid hvor du har våre medarbeidere. Vi sier det vi mener og står for det vi sier. Det skal aldri være noen tvil om hva vi mener, til og med når vi er i tvil. Da forteller vi deg det også.

 

Handlekraftig

Uansett hvor flinke vi måtte mene vi selv er, så handler det om gjennomføring. Det hjelper ikke med verdens flotteste ord hvis ikke det blir gjennomført. Sjekklister og "to-do"-lister er derfor noe vi bruker flittig. Den som vinner i det lange løp, er den som gjør mest rett. 

Se hva andre kunder mener om Sorentio.
 

Trenger du noen som kan være din eksterne markedsavdeling? Se våre ansatte.