Du er her: Forside > Innholdsmarkedsføring > Bloggartikler

Blogg deg til flere kunder

Ved å dele kunnskap og vise hvordan ditt produkt kan gjøre livet enklere for potensielle kunder, skaper du tillit og får trofaste følgere.

Bloggmarkedsføring er en god måte å gi merverdi til kundene dine. Våre tekstforfattere utarbeider lister over temaer som din bedrift kan og bør skrive om. Med søkemotoroptimalisering og kreativitet i tankene lager vi gode tekster som sørger for at dine potensielle kunder finner deg når de søker etter det du tilbyr.

Kundecase: Her genererer bloggen 50 % av den organiske trafikken inn til nettsiden. 

 

Få økt organisk synlighet

For hvert blogginnlegg du skriver får du en ny sjanse til å bli funnet, lenka fra andre og delt i f.eks. sosiale medier, som igjen gir økt trafikk til nettsiden din. Ved å legge til strategiske tilbud som sjekklister, guider, e-bøker eller annet verdifullt innhold, er veien fra tilfeldige googlere til kvalifiserte leads kort.

Vår erfaring er at blogging er en ypperlig måte å øke synlighet i søkemotorene, samtidig som du får godt og relevant innhold som kan deles i andre kanaler, som for eksempel sosiale medier og nyhetsbrev.

Bloggartikler vil hjelpe din bedrift med å skille deg ut i bransjen og fremstå som ekspert innen ditt felt. Du bygger troverdighet som igjen vil gjøre det lettere for potensielle kunder å velge din bedrift.

 

Har du lyst å få mer organisk trafikk til din nettside? Vi hjelper deg med både ideer, innhold og bloggplattform.

Ta kontakt, så legger vi en god slagplan sammen!