Du er her: Forside > Utvikling > Bloggplattform

Bloggplattform

Vi fikser bloggplattformen, slik at du kan ta vare på dine kunder og skaffe nye med bedriftsblogg.


Bloggartikler har blitt en viktig del av den digitale markedsføringen for flere og flere bedrifter. Og det er ikke tilfeldig, for med blogg kan du dele din kompetanse og hva du tilbyr til eksisterende og potensielle kunder. Det kan være produktnyheter, kunngjøringer, kundecaser, tips og råd, og mye mer.

Kort sagt - innhold som inspirerer, og som viser at din bedrift har ekspertise. Det vil sikre god merkevarebygging og et godt tillitsforhold til kundene.

Blogg på egen landingsside

Vi i Sorentio hjelper bedrifter med å lage bloggplattformer, og da gjerne som egne landingssider. Disse fungerer som en del av nettsiden, men vil ha et eget underdomene, som f.eks blogg.sorentio.no.

En slik bedriftsblogg bygger vi opp i tilsvarende design som på bedriftens hovednettside. Den vil ikke inneholde menyknapper og utfyllende informasjon, som på nettsiden, men være en dedikert kanal der du kan synliggjøre din bedrifts kompetanse gjennom interessante og søkemotoroptimaliserte artikler.

 

Mange fordeler med bloggplattform

Foruten merkevarebygging og tillit, er det også andre fordeler din bedrift vil oppleve med en bloggplattform med godt innhold. Blant annet gir bloggartikler økt trafikk til hjemmesiden eller nettbutikken, samt økt søkemotoroptimalisering (SEO). Dette gjør at du øker sjansene betydelig for å få flere kunder.

I tillegg er bloggartikler ypperlige å dele via nyhetsbrev og i sosiale medier.

Det er viktig at en bloggartikkel skrives med tanke på god søkemotoroptimalisering, det vil si at den fanges opp og rangeres høyt i søkemotorer. Da vil alt fra grammatikk, overskrift, ingress, relevante søkeord, bilder, lenker og artikkeloppbygging være en viktig del av optimaliseringen.

Blogging og innholdsmarkedsføring er noe vi i Sorentio kan best, så la våre tekstforfattere formidle de gode historiene for din bedrift. Vi sørger også for å spre artiklene til rett målgruppe og til rett tid i sosiale medier.


Trenger din bedrift en bloggplattform? Ta kontakt med oss!