Vil du lære mer om digital markedsføring?

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg noen tips med det samme: 


Sorentio AS > Content marketing

Content marketing

Vi har tekstforfatter i Ålesund som leverer innholdsmarkedsføring.

Å produsere gode tekster for web, er en viktig del av markedsføringen for enhver bedrift. Strategi for sosiale medier, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering, e-postmarkedsføring og bloggmarkedsføring, er alle elementer av content marketing. Å benytte innholdsproduksjon som markedsføring, er på ingen måte nytt, men det har blitt mer og mer aktuelt etterhvert som de tradisjonelle markedsføringsmetodene som papiravis-annonsering og TV-reklame ikke fungerer like godt lenger.

Formålet med content marketing er å gi noe før man selger noe. Dette kan være å gi potensielle kunder gratis informasjon, inspirere eller løse konkrete problemstillinger. Det er naturligvis en balansegang mellom hvor mye man ønsker å dele og hvor mye man ønsker å bevare som bedriftshemmeligheter.


Tekst til nettsider

Tekst på nettsidene til bedriften din, skal være presis. Den skal være kort. Inspirerende. Og kontaktskapende, slik at potensielle kunder blir påvirket til å ta kontakt med bedriften din.

Våre ansatte kombinerer kunnskap innen søkemotoroptimalisering, markedsføring og godt språk. Alle disse elementene må være til stede for å få til et godt resultat.

Les mer om våre tjenester innen tekst til nettsider.


Artikkelproduksjon

Når man begynner å se etter, oppdager man fort at det er ganske mye informasjon man kan gi sine kunder gratis, uten at det går utover det man forsøker å selge. Våre tekstforfattere er eksperter på finne disse temaene, samt omgjøre det til artikler som blir funnet av både potensielle kunder og søkemotorer.

Les mer om artikkelproduksjon og bloggmarkedsføring.


Produktbeskrivelser

Uansett hvor smarte og løsningsorientert dine produkter og tjenester er, krever det god, skriftlig fremstillingsevne for at dine potensielle kunder skal forstå hvorfor de skal handle med akkurat din bedrift. I samråd med deg, finner vi de rette tekstene som inneholder både den faglige tyngden og den rette fremstillingen slik at du kan selge mer.


Korrektur/ Revurdering

Alle nettsteder krever oppdatering etter litt tid. Våre tekstforfattere kan gå gjennom innholdet ditt, korrigere og skrive om det som er nødvendig. Be oss om fastpris korrekturoppdrag.

Les mer om våre tjenester innen korrektur av nettsider.