Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Google Adwords

Google Adwords skaper relevant trafikk til nettsiden din.

Google Adwords er en av verdens sterkeste og mest lønnsomme markedskanaler. Når du annonserer på Google blir du sett av kundene, akkurat når de søker aktivt etter den varen eller tjenesten du tilbyr.

Skriv inn telefonnummeret ditt så ringer vi deg:

Du  velger selv hvilke søkeord og begreper annonsene dine skal være synlige på, og du betaler kun når noen faktisk klikker på annonsen din.

Kundene bruker Google for å finne en løsning på et problem – som ditt produkt eller din tjeneste kan løse. Med Google Adwords velger du selv hvilke søkeord og begreper annonsene dine skal være synlig på. I tillegg kan du velge søkeord du ikke ønsker å assosieres med.

 

Google Adwords

Du betaler kun når noen aktivt klikker på annonsen din, og du bestemmer selv hvor stort beløp du vil bruke på den aktuelle kampanjen. Start forsiktig og øk etter hvert som du ser resultater, start og stopp kampanjer etter sesong eller budsjett.

Å styre gode kampanjer med Adwords krever innsikt og oppdatert kunnskap. Fordelen med å velge Sorentio som samarbeidspartner er først og fremst lang erfaring. Lang erfaring gjør at vi vet hvordan vi kan synliggjøre din bedrift for den målgruppen du ønsker å nå. Vi vet hvordan Google Adwords fungerer og hvordan du skal få best mulig resultat ut av ditt annonsebudsjett.

Mange av kundene våre ønsker å sammenligne effekten av Google-annonser med de øvrige markedsaktivitetene som foretas. Sorentio bistår derfor med analyser knyttet til effekt av markedsaktiviteter i både digitale og analoge kanaler. Med lang erfaring fra både print og online markedsføring har vi god kunnskap og oversikt. I tillegg benytter vi gode verktøy for å utarbeide analyser.

Interessert i å teste annonsering på Google? Ring oss nå på

70 300 850

og få kr. 1250,- i avslag på første bestilling.