Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best. 

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside > Innholdsmarkedsføring > Video

Videomarkedsføring - Show don't tell

Har du lagt merke til at flere bruker video i markedsføringen sin? Det er dette folk vil ha, informasjon som er visuelt og enkelt å forstå.

 

For å nå ut med budskapet ditt er det viktig at videoen er «to the point», at innholdet skiller seg ut og blir sett på som godt og verdifullt. Noen ganger skal det være morsomt, andre ganger informativt og andre ganger igjen en helt annen stil og tone på innslaget. Det kommer an på budskapet, målgruppe, mediekanal og ikke minst målet med det du vil formidle.

Sorentio har erfarne videojournalister som vet hvordan man skal knytte sammen en historie med substans og nyttig innhold som gir verdi til seeren. Vi kan også hjelpe deg med å finne ut hva budskapet bør være og hvilke kanaler som det er hensiktsmessig å benytte.

Vi produserer videoer for våre kunder i flere sjangre, som for eksempel

  • korte, konsise videoer tilpasset sosiale medier
  • bedriftspresentasjoner
  • reportasjer
  • produktpresentasjoner
  • prosjektledelse på større videoproduksjoner

Vi sørger for alt fra idé til ferdig produkt, og passer på at din video er sydd sammen på en måte som passer den kanalen du publiserer i og det budskapet du skal nå ut med, med målgruppen som hovedfokus.

Besøk vår YouTube-kanal og sjekk ut noen av videoene vi har laget for oss selv og noen av kundene våre.

Vil du teste ut en lavterskel SOME-video eller er du kanskje ute etter å presentere et produkt på en god måte?