Du er her: Forside > Referanser > Anda Olsen

Anda Olsen

Sorentio sørger for Google-annonsering, e-postmarkedsføring og bloggartikler til den internasjonale strømforsyningsleverandøren.

Anda-Olsen AS er et produksjons- og utviklingsselskap med salg over hele verden, og med enestående kompetanse innen strømforsyning designet for utfordrende, maritime forhold. Erfaringene fra offshore-næringen har bidratt til at de har fått et stort marked med sine strømløsninger også på land. Anda-Olsen har hovedkontor i Ålesund.

GOOGLE-ANNONSERING

Sorentio sørger for den digitale strategien innenfor annonsering til Anda-Olsen. Søkemotoroptimalisering, søkeordannonsering og bannerannonsering er sentrale punkter som vi administrerer. Gjennom våre analyseverktøy måler og overvåker vi effekten av disse kontinuerlig.

BEDRIFTSBLOGG

En annen viktig del av den digitale markedsføringen er artikkelproduksjon. For Anda-Olsen skriver vi bloggartikler med aktuelle tema som publiseres på blogg.anda-olsen.no. Det kan være nyheter, referanseprosjekter, inspirasjon og råd. I bloggartiklene sørger vi for at tekst og bilder er mest mulig effektive i forhold til søkemotoroptimalisering. Disse artiklene deler vi også i bedriftens sosiale kanaler.

Eksempel på bloggartikkel: APS i verdens største batterihybride passasjerskip.

VIDEO

Markedsføring av produkter via video er også en viktig del av markedsstrategien til Anda-Olsen. Blant annet har vi produsert en video for bedriften som viser hvorfor Havila Kystruten har valgt å bruke Anda-Olsen som leverandør av UPS til sine nye, miljøvennlige passasjerskip.

Se videoen her:


E-POSTMARKEDSFØRING

E-post som kommunikasjonsform er svært effektivt og en god måte å drive markedsføring på for bedrifter. Gjennom vårt e-postverktøy, Sorentio Newsletter, kan Anda-Olsen sende nyhetsbrev og spre relevant budskap til lojale og nye kunder.

 

Følg Anda-OIsen på Facebook og LinkedIn.