Du er her: Forside > Referanser > Dentalia

Dentalia

Dentalia er et tannlegesenter som holder til i Nydalen i Oslo som tilbyr tradisjonelle tannhelsetjenester. Der samarbeider spesialister og allmennpraktiserende tannleger med tannpleiere, leger og kiropraktor for å gi den tryggeste og beste behandlingen.

Senteret framstår innovativt og tar i bruk nye behandlingsmetoder ved hjelp av det nyeste innen utstyr, kompetanse og teknologi. Eksempler er tannbehandling med laser og behandling i narkose.

Bloggplattform og søkeordsannonsering for Dentalia

For Dentalia har vi levert en bloggplattform, Dentaliabloggen, der våre tekstforfattere produserer artikler. Her dukker det opp aktuelle bloggartikler som informerer, inspirerer og gir gode tips og råd, som for eksempel artikkelen Tannlegeskrekk? Disse artiklene deler vi også på Dentalias Facebookside.

Gjennom Googles annonseverktøy, Google Ads, sørger vi for at Dentalia er synlig der folk søker etter tjenester og produkter innen tannhelsetjenesten på nett. Målrettede annonser sørger for relevant trafikk og flere kunder. Vårt analyseverktøy sørger også for å overvåke effekten av annonser og søkeord kontinuerlig.