Du er her: Forside > Referanser > MP Storkjøkken AS

MP Storkjøkken AS

Machine Products Storkjøkken AS, eller MP Storkjøkken som de oftest kaller seg, er en nasjonal leverandør av storkjøkkenutstyr til restauranter, hotell, gatekjøkken, kaféer, bakeri og catering. De startet i 1985 i en kjeller i et privat hus i Fremmerholen i Ålesund. I dag holder de til ved Bingsa, hvor de har et varelager på over 2.500 kvm og 11 ansatte.

 

Bedriftsblogg

For MP Storkjøkken leverer Sorentio en digital markedsføringspakke for å gjøre leverandøren mer synlig på nett.

Våre innholdsprodusenter skriver artikler, blant annet om dette:

Vi har også laget innhold for å få flere til å melde seg på nyhetsbrev, som e-boka som handler om 6 viktige ting mange mange glemmer når de skal tegne storkjøkken.

Vi tar også bilder, lager video til bloggen og YouTube-kanalen, samt administrerer statusoppdateringer og annonser i sosiale medier. Dette er en viktig del av markedsføringen, både for å gi et innblikk i hva MP Storkjøkken kan levere og bistå med, men også for å inspirere eksisterende og potensielle kunder, samt gi faglig påfyll.

Månedlige nyhetsbrev via Sorentio sin egen løsning for e-postmarkedsføring inngår også i markedsføringspakken. Her deles kampanjer, nyheter og inspirerende innhold.

 

Annonsering

Google-annonsering er en viktig del av den digitale strategien som vi har utviklet for MP Storkjøkken. Sorentio administrerer all annonsering på Google, samt tilhørende annonser gjennom Google-nettverket.

Vi jobber kontinuerlig med å overvåke effekten av annonsene og prioritere søkeordene som gir best effekt.