Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best. 

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside > Referanser > Økonomi og Regnskap

Økonomi og Regnskap

Sorentio hjelper Økonomi & Regnskap med digital markedsføring.

Økonomi & Regnskap gir profesjonell bistand innen regnskap, lønn og annen økonomistyring til mindre og mellomstore bedrifter, og har over 25 års erfaring. Bedriften, som holder til på «Sankten» midt i Ålesund sentrum, bruker det siste innen skybasert regnskapsføring.

Bedriftsblogg

Sorentio har levert komplett nettsideløsning til Økonomi & Regnskap, som i senere tid også har fått seg en oppdatering med tanke på design og innhold.

I tillegg har vi opprettet en blogg hvor Sorentios innholdsprodusenter skriver saker om alt fra tips og råd til viktige bransjerelaterte temaer, som for eksempel: Eiendom og utleie: MVA-unntakene du må vite om, Regnskap: Hva kan jeg gjøre selv og Nye krav til kassasystem. Artiklene deler og promoterer vi i Økonomi & Regnskaps sosiale kanaler.

Annonsering og søkemotoroptimalisering

Sorentio produserer også annonsemateriell og administrerer all annonsering på Google for Økonomi & Regnskap. Disse annonsene overvåker vi kontinuerlig for å måle trafikken, samt for å prioritere søkeordene som gir best effekt for søkemotoroptimalisering (SEO).