Du er her: Forside > Referanser > Rydd

Rydd Reolsystem

Innholdsmarkedsføring og Google Ads for Rydd.

Gardiner, stoff og brukte reoler ble til RYDD. Etter 10 år som Møre Bruktreol, ble RYDD Reolsystem til i 2012.

Rydd leverer utstyr for lagring og transportering av varer. Alt fra jekketraller til dekkreoler og båtlagring. På nettsidene til RYDD kan til og med tilpasse reolen slik du ønsker det selv.

 

Innholdsmarkedsføring for B2B-bedrift

RYDD leverer i utgangspunktet til bedriftsmarkedet. Det finnes mange produkter som også kan benyttes av privatpersoner, for eksempel et smart skioppheng for boden. Vi i Sorentio har fått bygge opp innholdsmarkedsføringen til RYDD ved hjelp av bloggartikler og publisering i sosiale medier. Vi administrer også e-postmarkedsføringen til RYDD, hvor vi blant annet står for planlegging og gjennomføring av det det som sendes ut.

Vi administrer til daglig annonseringen til RYDD i en rekke nettaviser og andre populære nettsteder. Her benytter vi avanserte segmenteringsteknikker for å målrette annonsene på en så effektiv måte som mulig.

Sist, men ikke minst, så håndterer vi Google Ads for RYDD. Dette gjøres ved at vi identifiserer aktuelle søkebegreper, setter opp annonsetekster og optimaliserer dette i Google-nettverket. Til daglig gjøres det over 50 millioner søk på Google i Norge, og dette er naturligvis derfor også en viktig markedsføringskanal for Rydd.