Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Sorentio AS > Korrektur

Korrektur/ Reformidling

Vi har tekstforfattere som behersker både bokmål og nynorsk.

Å gjøre korrektur på en nettside, handler om mye mer enn bare rettskrivning. Når vi går gjennom tekst på dine nettsider, gjør vi søkemotoroptimalisering, forenklinger av tekst og formulerer teksten slik at flest mulig i målgruppen din forstår innholdet.

Våre korrekturoppdrag begynner alltid med at vi må bli kjent med bedriften din. Vi må forstå målgruppen, de ulike segmentene og visjonen deres. Videre må vi forstå hvordan du skaffer nye kunder og hvordan potensielle kunder kan forstå bedriften din.

Samtidig som vi ser over hvordan ordene på nettsiden deres er formulert, ser vi også etter hvordan det kan gjøres mer søkemotorvennlig. Søkemotoroptimalisering skal ikke gå på bekostning av brukeropplevelsen. Stort sett er dette to sider av samme sak, fordi søkemotorene ønsker å tilnærme seg nettsidene deres fra en potensiell kundens ståsted. Samtidig sitter vi på svært mye søkemotorstatistikk, noe som gjør at vi kan formulere setninger slik vi vet de blir søkt på.


Pris på korrekturoppdrag

Mengden innhold er naturligvis medvirkende, men dette er ikke alt. Kompleksiteten av det bedriften din ønsker å selge, er også medvirkende. Uansett estimerer vi alltid arbeidsmengden på forhånd og kan gi deg en fastpris før oppdraget starter.

Kontakt oss for prisforespørsel:

Ditt navn:

Telefon:

E-post:

Nettsiden du ønsker vi skal se på samt om det er noe annet vi bør vite: